Пролетни кюфтенца с яйца

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Пролетни кюфтенца с яйца
admin
Добавена от: admin
17 Август 2014
8940
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

300 гр. шунка, ситно нарязана
2 стръка пресен лук, ситно накълцан
3 сварени яйца, нарязани на ситно
1 чаена лъжичка Вегета
2 белтъка, леко разбити
черен пипер

Шунката и яйцата се нарязват на много малки кубчета. Белтъците се разбиват и овкусяват с Вегатата. В тях се добавят ситно нарязаният пресен лук и останалите съставки. Цялата смес се омесва добре, подправя се с черен пипер и се оформя на малки топки с мокри ръце. Топчетата се слагат в тавичка, покрита с хартия за печене. Поставят се да се запекат в предварително добре загрята фурна на 200 градуса около 25 минути. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft