Прониква право в дълбините на душата ти: Какво е твоето животно-покровител и какви качества ти е отредило?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Прониква право в дълбините на душата ти: Какво е твоето животно-покровител и какви качества ти е отредило?
3534
Прониква право в дълбините на душата ти: Какво е твоето животно-покровител и какви качества ти е отредило?

Всеки човек си има животно-покровител , което му помага и го пази. Но, освен това, животното-тотем  дава на хората специални качества и черти на характера . Този хороскоп ще ви помогне да узнаете повече за вашия характер според това, какво животно ви покровителства.

Какво животно е твой покровител според датата на раждане

 1. КУЧЕ:  Вие сте много лоялен и добросърдечен човек . Околните могат да ви се доверят и да разчитат на вас във всичко. Вие сте доста честни и искрени, отговорни и трудолюбиви. Вие сте скромен и обикновен човек, който не обича да влиза в караници. Имате добър вкус в избора на дрехи, като обичате да попълвате гардероба си с нови неща. Не са ви нужни много приятели, но всички, които вече имате, са надеждни и проверени от времето хора.
 2. МИШКА:  Като дете сте били палаво и пакостливо дете , но и днес, въпреки изминалото време, дяволчето не е изчезнало от погледа ви. Именно това ви прави за хората толкова сладка и привлекателна личност . Вие сте много интересен човек . Не е чудно, че хората търсят вашата компания. Най-слабото ви място е вашата уязвимост и прекомерна чувствителност.
 3. ЛЪВ:  За разлика от вашето животно-покровител, вие сте много мил и спокоен човек. Предпочитате да избягвате конфликтите , не обичате да седите дълго на едно място. Вие сте роден водач , но в същото време знаете как да бъдат дискретни и въпреки това да  постигнете желаното.
Вие наистина обичате да бъдете  център на внимание , да получавате комплименти и щедри подаръци.
 • КОТКА:  Вие сте невероятно чаровен и привлекателен човек . Дори и да имате обикновен външен вид, вие сте в състояние да излъчвате особен чар , който привлича към вас хората. Понякога сте  срамежливи и потайни , но можете да отговорите умело и да се пошегувате уместно, когато се наложи. Хората се чувстват много удобно и спокойно във вашата компания, но от време на време вие самите изпитвате нужда да бъдете сами със себе си в мълчание. Подбирате приятелите си внимателно.
 • КОСТЕНУРКА:  Вие сте много високо морален човек . Повечето от всичко цените спокойствието, тишината и уюта. Не умеете дълго да задържате в себе си лошото и това привлича хората към вас. Вие никога не клюкарствате, не сте склонни да бъде егоисти. Вие сте един от тези уникални хора, които знаят как да дават, без да очакват нищо в замяна.
 • ГЪЛЪБ:  Вие сте голям оптимист . Каквато и да е средата около вас, трябва да останете верни на себе си. Вие сте приятелска, грижовна и общителна личност. Не харесвате лицемерието , така че умеете да разпознавате двуличниците с един поглед и се опитвате да стоите настрана от тях. Вие сте много методични при работата си. Безпорядъкът и суетата не са в състояние да ви замаят главата, за разлика от чувствата. Но вие и сами знаете колко сте влюбчиви .
 • ПАНТЕРА:  Вие сте човек-загадка . Дори и ако сте екстроверт и душата на компанията, малко вероятно е повечето от заобикалящите ви приятели да ви познават достатъчно дълбоко. Не се оставяте да ви манипулират и не излизате лесно от кожата си. Въпреки това, от време на време сте в състояние да изневерите на себе си без причина. Вашият недостатък е, че сте малко стиснати и нямате нищо против от време на време да поклюкарите. Но нека си го кажем - че кой е безгрешен?
 • МАЙМУНА:  Вие сте много енергични и нетърпеливи . Не може да търпите мудността и бездействието и винаги искате всичко да се направи възможно най-бързо. Много сте общителни и обичате светлината на прожекторите. За вас е много важна репутацията , така че се опитвате да угодите на всички по всякакъв начин, за да избегнете провокациите. В това ви помага добре развитата ви интуиция . Вашата предприемчивост увеличава значително шансовете ви да забогатеете на средна възраст.
 • Съгласни ли сте с това, което този хороскоп казва за вашия характер? Споделете мнението си с нас в коментарите!

  Дай твоята оценка:
  5 от 1 гласа
  Новини
  Мода
  Звезди
  Начин на живот
  Диети
  Красота
  още
  Любов
  Здраве
  Родители
  Коментари
  галерии
  Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
  още
  Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
  Design & Development: TaraSoft