Разкрита дълго пазената тайна за брака на Мария и Гущеров!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Разкрита дълго пазената тайна за брака на Мария и Гущеров!
48396
Разкрита дълго пазената тайна за брака на Мария и Гущеров!

Разводът между попфолк дивата Мария и милионера Християн Гущеров е факт, но е прикриван старателно от двамата вече бивши съпрузи близо половин година, издават пред "Ретро" сигурни източници от чалга средите.

За проблемите в семейство Гущерови се мълви вече повече от година, но едва наскоро синът на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров оповести публично, че с брака му е свършено и че от известно време живее сам в огромния си вилает в полите на Витоша. Макар в тиражираните около раздялата на Гущерови информации да се твърди, че разводът тепърва предстои, а с него - и подялбата на финансовите авоари на младия милионер, семейството е било официално разформировано още в края на миналата година.

Делото е преминало тихомълком и по бързата процедура, като пред съдията двамата съпрузи са заявили, че се разделят по взаимно съгласие.

Противно на очакванията, че фолкдивата ще осребри тригодишното си съжителство с Гущеров поне с няколко милиона, тя не е предявила никакви финансови претенции към бившия си благоверен.
Малко преди разводът да бъде задействан, Християн е информирал певицата, че ще бъде отстранена от семейния бизнес. След сватбата им през януари 2015 г. Мария бе допусната в управата на почти всички фирми на съпруга си, дори и в някои на баща му.

Към днешна дата брюнетката присъства единствено като съдружник в Дружество с ограничена отговорност "MHG", в което е влязла в партия с бившия си съпруг срещу капитал от по 50 лв. за всеки от двамата акционери. Компанията е с предмет на дейност записване, издаване и разпространение на аудио- и видеопродукти, продуцентска, импресарска и мениджърска дейност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft