Редено пиле в йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Редено пиле в йенска тенджера
Редено пиле в йенска тенджера
admin
Добавена от: admin
106832
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г пилешко филе
150 г печурки
150 г пушено сирене
50 г пармезан
200 г заквасена сметана
сол на вкус

Нарежете пилешкото филе на ленти, пушеното сирене – на шайби. Печурките нарежете на ленти или шайби (в зависимост от големината им). В йенската тенджера, предварително леко намазнена, започнете да редите ред пилешко, ред гъби, ред пушено сирене - така до изчерпване на количествата, като завършите с пиле. Отгоре залейте със сметаната и посолете на вкус. Похлупете с капака и печете около 2 часа на 200 градуса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft