Ястия със свинско на фурна

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
29 Януари 2012
96195

Свинско месо в гювечета

Порции: 4
Необходими продукти:

800 г. крехко свинско месо
125 г. масло
100 г. настърган кашкавал
4 гл. лук
4 червени чушки
4 яйца
300 г гъби
2 с.л. горчица
кимион
черен пипер
магданоз
сол
Начин на приготвяне:

Нарежете месото на кубчета, поръсете със сол, ситно нарязан магданоз, лук и чушки, сложете кимиона и горчицата объркайте всичко и оставете в хладилника около 3-4 часа. Разпределете месото, нарязаните гъби и маслото в 4 гювечета, сложете капачета или покрийте с фолио. Печете около 1 час на умерена фурна, махнете капачетата поръсете с кашкавала и чукнете по 1 яйце, като се забули яйцето, ястието е готово.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft