Ястия със свинско на фурна

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
29 Януари 2012
87658

Свинско месо в гювечета

Порции: 4
Необходими продукти:

800 г. крехко свинско месо
125 г. масло
100 г. настърган кашкавал
4 гл. лук
4 червени чушки
4 яйца
300 г гъби
2 с.л. горчица
кимион
черен пипер
магданоз
сол
Начин на приготвяне:

Нарежете месото на кубчета, поръсете със сол, ситно нарязан магданоз, лук и чушки, сложете кимиона и горчицата объркайте всичко и оставете в хладилника около 3-4 часа. Разпределете месото, нарязаните гъби и маслото в 4 гювечета, сложете капачета или покрийте с фолио. Печете около 1 час на умерена фурна, махнете капачетата поръсете с кашкавала и чукнете по 1 яйце, като се забули яйцето, ястието е готово.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft