Свинско с кисело зеле в гювеч

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с кисело зеле в гювеч
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
13591
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1 средно голяма кисела зелка
2 консерви маринован едър бял боб
1-2 листенца дафинов лист
1 глава лук
4-5 скилидки чесън
1 с.л джоджен
500 гр свинско месо

Нарязват се зелката, лукът и чесънът на ситно и се слагат в гювеча, добавят се бобът и подправките и се залива с 3 с.л олио. Гювечът се поставя в незагрята фурна, а температурата на готвене е 180-200 градуса. Месото се задушава с малко мазнина и вода и когато поомекне, също се добавя във вече загрелия гювеч. След около 2 часа и 30 мин. от началото на приготвяне ако ястието е завряло, значи е готово. Като се извади от фурната, се залива със запържен червен пипер и е готово за консуманция.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft