Свинско с кисело зеле в гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с кисело зеле в гювеч
Свинско с кисело зеле в гювеч
admin
Добавена от: admin
28161
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 средно голяма кисела зелка
2 консерви маринован едър бял боб
1-2 листенца дафинов лист
1 глава лук
4-5 скилидки чесън
1 с.л джоджен
500 гр свинско месо

Нарязват се зелката, лукът и чесънът на ситно и се слагат в гювеча, добавят се бобът и подправките и се залива с 3 с.л олио. Гювечът се поставя в незагрята фурна, а температурата на готвене е 180-200 градуса. Месото се задушава с малко мазнина и вода и когато поомекне, също се добавя във вече загрелия гювеч. След около 2 часа и 30 мин. от началото на приготвяне ако ястието е завряло, значи е готово. Като се извади от фурната, се залива със запържен червен пипер и е готово за консуманция.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки