Селски омлет с гъби

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
4687
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

яйца – 2-3 броя
масло - 2 с.л. краве, може и олио
гъби – 4 големи
черен пипер – 1 щипка
сол - на вкус
магданоз – 2 стръка
къри - 1 ч.л.
 

Загрейте мазнина в тиган и задушете нарязаните гъби с малко сол и черен пипер. През това време разбийте в купа яйцата, заедно със сол, черен пипер, кърито. Запържените гъби се изваждат и в същия тиган се излива омлетът.

Щом се запържи се изсипват гъбите от едната страна, похлупва се с другата и се пържи до готовност. Сервирайте омлета поръсен с накълцан магданоз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft