Страхотен късмет споходи семейството на Хекимян. Честито!

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Звезди
Страхотен късмет споходи семейството на Хекимян. Честито!
20 Март 2017
32395

Водещият на предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви – Антон Хекимян , не може да се нарадва на късмета, който е споходил семейството му наскоро,

Майката на журналиста Златка е спечелила цели 50 000 лева от лотариен билет. Възрастната жена обаче не смеела да се хвали напред-назад, за да не я нападнат алчни роднини и зложелатели.

Антон също й забранил да го обявява публично, тъй като щели да я обвинят, че заради прочутия си син точно нея е споходил късметът, пише „Таблоид“.

 

Възрастната жена от Стара Загора редовно си купувала билетчета с надеждата да кяри джакпота, но до този момент най-голямата й печалба била 30 лева. Когато преди няколко месеца ненадейно ударила 50 бона, мама Златка не можела да повярва на очите си. Тя споделила радостната вест само с най-близките си, а синът й Антон бил първият, на когото се обадила.

В началото водещият на Би Ти Ви си помислил, че родителката му се е объркала или е станала някаква грешка. Той бил свикнал да си изкарва парите с много труд и не вярвал, че 50 000 лева могат да ти паднат по този начин – без никакво усилие. После обаче лично се уверил, че майка му не се шегува и започнал да мисли варианти какво да правят с печалбата.

 

След дълго умуване Хекимян посъветвал мама Златка да не харчи парите, а да си ги пази за черни дни. Той й наредил да не споделя за късмета си пред съседи и приятелки, за да си спести завистливи погледи и клюки „Нали ги знаеш как ще ни одумват после, веднага ще кажат, че аз съм те уредил“, обяснявал Антон на възрастната жена.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft