Ястия със сьомга

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
25 Юли 2012
41238

Сьомга на фурна с вино

 Продукти:
5-6 парчета филе сьомга
2-3 с.л. масло (стайна температура)
100 мл бяло вино
2-3 с.л. лимонов сок
1 с.л. нарязан на ситно пресен магданоз (или 1 ч.л. сух)
черен пипер, сол


Приготвяне:
Измитата и подсушена риба се овкусява със сол и черен пипер. Престоява около 20 минути, след което се поставя в намаслена тавичка и се намазва отгоре с маслото. Смесват се в малка купа виното, лимоновия сок и магданоза. Сместа се изсипва върху рибата и се слага в предварително загрята фурна. Пече се на 220 градуса около 20 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Вкусни ястия рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft