Таблицата на Баба Ванга за определяне пола на бебето-Познава се с голяма точност!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Таблицата на Баба Ванга за определяне пола на бебето-Познава се с голяма точност!
20 Март 2017
56958

Раждането на бебе - това е голяма загадка. Много родители са в очакване на чудото на раждането на бебе и се опитват да разберат какво ще бъде момче, момиче?

Таблицата на Ванга разкрива с голяма точност, какъв може да мъде полът на бебето ви. Въпреки, че името на великата пророчица на Ванга е свързано с таблицата, тя е създадена с помощта на нейната ученичка, Людмила Ким. Опитът на много жени, показва, че тя е в състояние точно да определи пола на нероденото бебе още от момента на неговото зачеване .

Таблица на пророчицата Ванга

Таблица е проста: в едната колона е възрастта на жената, а в другата, месецът, когато е заченато детето, или искате да го заченете.

На пресечната точка на тези два параметъра може да се види резултатът: тъмно-зелена клетка е за момче, а светлата клетка дава прогноза за момиче.

Основната трудност за използване метод Ванга е сложността на определяне на датата на зачеването на бебето. Понякога родителите не могат да знаят точно датата на зачеването, особено когато бременността не е планирана. 

Има и научен метод, по който да се изчислява възможния пол на бебето:

За полът на бебето са отговорни сперматозоидите. Те са два вида X или Y. Ако едно дете е заченато от сперма X-тип, имаме дъщеря, Y - момче. Ето защо, ако родителите мечтаят за раждането на сина си, двойката трябва да се опитва да зачене дете директно към деня на овулацията. Ако двойката мечтаете за дъщеря, зачеването трябва да е 3-4 дни преди овулацията. Такава схема е свързана с естествената функция на сперматозоидите. Y-тип са по-активни, а Х-те са значително бавни в скоростта.

Дай твоята оценка:
0 от 0 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки