Татарско кюфте

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
18 Декември 2012
3874
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

800 гр кайма (смляна от месо по избор – свинско, телешко)
100 гр кашкавал
50 гр филе
50 гр луканка
2-3 кисели краставички
1 чушка
2 с.л. царевица
смлян черен пипер на вкус
чубрица на вкус

Каймата се омесва с подправките и се оставя за 30 мин в хладилника. Кашкавалът, филето, луканката и киселите краставички се нарязват на малки кубчета. Каймата се разделя на 8 части - 8 големи кюфтета, всяко около 100 гр. Каймата се разстила на тънък слой. Отгоре върху всяко кюфте се разпределя от плънката и се затваря, като се притиска по краищата. Пече се на загрят грил-тиган от двете страни. Поднася се със салата по вкус.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft