Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!
Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!
admin
Добавена от: admin
10357
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти


1 кръгъл хляб

За пълнежа:

1 глава лук със среден размер

250 гр. пушен свински врат

250 гр. пушено свинско печено

250 гр. пушено пилешко филе

250-300 гр. бяло сирене

подправки на вкус - сол, черен пипер, риган

3 кофички заквасена сметана

200-300 гр. кашкавал

олио
 


В малко мазнина се запържва ситно нарязаният лук с малко сол. Прибавят се нарязаните пушени месца. Всичко хубаво се запържва, след което се подправя с черен пипер и риган. След това се добавя нарязаното на кубчета сирене. Пържат се, докато се разтопи сиренето. Дръпва се от огъня и се добавят сметаните.

Сместа хубаво се разбърква и се изсипва в предварително добре издълбаното кръгло хляб. Хлебчето се поставя в леко намазнена тава. Горната част остава като капак, а средата се накъсва на залчета, които по-късно ще ни послужат да си топваме от това неустоимо вкусно мезенце.

Отгоре се нанася настърганият кашкавал. Поставя се във фурната и се запича на 200 градуса, докато се разтопи кашкавалът. Сервира се в чиния и се поднася топло.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки