Традиционни и медицински СПА процедури

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
СПА
Традиционни и медицински СПА процедури
3249

СПА процедурите за кожата са идеалният избор да се поглезите и да се погрижите за здравето и красотата си. Днес имате възможност да избирате между най-разнообразни луксозни услуги.

Като започнете от хидратиращи процедури за лице , процедури против стареене на кожата , до лечение на различни проблемни зони.

Спа процедури

Традиционни Спа процедури

Основните Спа процедури могат да бъдат направени във всеки Спа център . Те включват: 

Почистване на лицето : Тази процедура представлява дълбоко почистване на кожата . Благодарение на нея кожата на лицето става мека, чиста,освежена, хидратирана и без черни точки. 

Маска на лицето : Основната цел на тази терапия е да направи кожата ви по-стегната и гладка. В зависимост от вашия тип кожа , маската може да бъде ексфолираща, хидратираща или за лечение на акне . Най-често маските се приготвят от морски водорасли, кал или комбинация от различни продукти.

Пилинг на тялото : Пилингът е ексфолиращо лечение, предназначено за отстраняване на мъртвите клетки от кожата . Има много различни видове ексфолианти за тяло , всички те са на основата на различни масла, витамини и соли, но основната им цел е една и съща - мека, гладка, хидратирана кожа .

Маска на тялото : Маската за тяло е точно като тази за лице. Най-често се използват ексфолиращи маски , отново от натурални продукти.

Увиване на тялото : Тази процедура е предназначена за премахване на излишни мазнини и килограми. Тялото ви се намазва с течна сметана или кал и след това се увива плътно. Резултатите от тези процедури, обаче, са краткотрайни. Затова не са достатъчно средство, ако сте решили да отслабвате. 

Също така, повечето Спа центрове предлагат и голямо разнообразие от масажи, педикюр и маникюр . Тези процедури са изключително приятни и релаксиращи и гарантират, че ще останете доволни.

      традиционни и медицински СПА процедури      

Медицински Спа процедури

Тук трябва да се отбележи, че е важно процедурите да бъдат правени от специалисти, както и да а съобразени с вашето здравословно състояние . Някои от процедурите могат да бъдат болезнене и да изискват известно време за възстановяване. Медицински спа процедури включват:

Дермабразио : Дермабразиото отстранява горния слой на кожата и мъртвите клетки. То се използва за дълбоко почистване на кожата. При някои видове дермабразио , кожата се нуждае от време, за да се възстанови.

Химически пилинги : Химическият пилинг представлва изгаряне на горните слоеве на кожата . Той може да бъде лек, среден и дълбок, в зависимост от използваните химикали и избраното лечение. Дълбокият химически пилинг е много болезнен и изисква продължително време за възстановяване на кожата .

Ботокс : Представлява инжектиране на формата на бактерията Clostridium Botulinum . Целта му е да изпъне съществуващите бръчки.

Фотоподмладяване : За този вид терапия се използват лазери за изглаждане на бръчките и фините линии , също така за отстраняване на възрастови петна и други кожни заболявания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки