Феноменално! С притискането на тези точки, ще привлечете парите, като магнит!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Феноменално! С притискането на тези точки, ще привлечете парите, като магнит!
158260
Феноменално! С притискането на тези точки, ще привлечете парите, като магнит!

Експертите твърдят, че богатството и напредъка са толкова близо около нас, колкото е близо и нашия нос на лицето. Ако се научите да натискате действителните точки на носа, експертите ви гарантират успех и богатство.

 Специални акупунктурни точки на носа имат невероятна способност да привличат пари като магнит. Австралийският акупунктуролог лекар Карлтън Смит твърди, че на основата на своето изследване има невероятна връзка между точките на носа и богатството .

"С натискане на точното място на носа, променяте потока на електрическите токове на нервната система в откритото пространство, така че това помага да увеличите вашето богатство казва доктор Смит, който стана известен благодарение на техниките на акупунктурата в областта на ухото.

Това му донесе признанието на целия свят. Парите идват тогава, когато се научите да ги приемате. Парите ще привлекат вашата аура. Тази нова техника я нарекох техника на налягането. Това е много проста и невероятно успешно! - твърди експертът.

Той наскоро създаде изследователски проект, в който е включил 347 доброволци. Всички са готови да изпробват новата техника.

Необходимо е да се проучи и да се докаже, че натискът на правилните места на носа имат влияние върху подобряване на финансовото положение на изследваните лица.

И се случило наистина чудо; При 91% от анкетираните след 18 седмици са се случили фундаметални промени във финансовото състояние! Промяна към по-добро.

А как трябва да се използва този метод? Доктор Карлтън Смит препоръчва следното: Отделете време за себе си, всяка сутрин и всяка вечер. Опитайте се да бъдете сами в стаята и да се отпуснете. След това натиснете маркираните места на носа с пръсти.

Повторете процеса всяка сутрин и всяка вечер, през седмицата, а в същото време мислете за парите и за увеличаване на богатството. Процесът на натискане продължава до десет секунди.

Това означава, че ще натиснете и задържите пръста си върху определена точка при което ще мислите за това, което искате да постигнете в живота.

Втората седмица изберете друга точка. Отново се повтаря същото. Процесът повтаряйте до седмата точка. Тогава започнете от самото начало, докато не се сдобиете с желаните финансови постъпления.

Доктор Смит направил тази схема, която показва възможните финансови подобрения.

Наблюдавани са седем точки, които можете да видите на картинката.

1. Напредването в работата

Представете си нова роля в компанията, разбира се с по-добра заплата.

 2. Наследство

Спомнете си, колко обичате семейството и приятелите си, и колко бихте искали да ви възнаградят.

3. Възстановяване на данъци

Разберете, как да имате добър и съвестен работник, който работи усилено и които заслужава възстановяване поне на част от парите, които всеки месец се плащат на държавата.

4. Печалба от лотария

Спечелете билет или попълнете лотарийни билети и мислете за вашите щастливи номера, които сте играли.

5. Финансов подарък

Заслужили сте награда, мислете за щастие и смело действайте.

6. Увеличение на заплатата

Помислете за повишаване на заплатата, която сте заслужили. Повтаряте цялата процедура, докато около вас няма достатъчно пари. А когато се появят парите, тогава повече не натискайте. Парите ще станат част от вас.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft