Царска туршия

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
3968
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

червени чушки - 5 кг
домати - 2 кг зелени 
моркови - 2 кг
зеле - 2 кг цветно 
лук - 0.500 кг кромид 
целина - 1 глава с листата
сол - 250 г 
захар - 0.500 кг 
оцет - 1 л 
черен пипер - 10 г

Всички зеленчуци за Царска туршия се измиват, почистват и се нарязват, поръсват се със солта и захарта и се оставят да престоят 24 часа. Отцедилият се сок се смесва с оцета и се доизварва. 



Зеленчуците за царската туршия се нареждат в стъклени буркани, в които са поставени по 3-4 зърна черен пипер, залива се с изстиналата заливка и се притиска с вишневи клонки и измит речен камък.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft