Кюфтенца от боб

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
8010
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

зрял фасул – 300 - 400 гр.
хляб – бял 1 филия
яйца – 2 бр.
лук – 1 глава
магданоз – 1 връзка
джоджен – 3 - 4 стръка
червен пипер
сол
черен пипер
брашно – 1 с.л.
галета
олио

Изчистеният и измит фасул се сварява в студена вода, без да се соли. След това се отцежда и се пасира. Прибавят се накиснатият и отцеден хляб, ситно нарязаният лук, магданозът, джодженът, яйцата, червеният и черният пипер и брашното.

Сместа се посолява и се омесва добре. От нея се оформят кюфтета, които се овалват в галета и се пържат в горещо олио. 

Поднасят се залети с кисело мляко и копър или с гарнитура по желание.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft