Агнешка дроб-чорба

вход през zajenata.bg
Агнешка дроб-чорба
admin
Добавена от: admin
15487
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Нарязаният на дребно лук, настърганите моркови и част от дребно нарязаните домати се задушават до полуомекване в мазнината с добавка на малко сол.
Залива се с прецедения бульон, в който се е варил дробът.
След кипването на бульона се прибавят полусвареният дроб, нарязан на дребно, почистеният ориз и останалите дребно нарязани домати.
Супата се вари още 30-40 минути.
10 минути преди да бъде свалена от котлона се поръсва с 1 с л сухи градински подправки.
Накрая се застройва със варена застройка от млякото, брашното и яйцата.
При сервиране се подправя със смлян черен пипер и се поръсва със ситно нарязан магданоз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft