Агнешки хапки с шафран и лимон

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Агнешки хапки с шафран и лимон
Агнешки хапки с шафран и лимон
admin
Добавена от: admin
8020
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 чаша зехтин
1 чаша вода
1 лъжичка шафран
1 лъжичка канела
1 нарязан на дребно лимон
½ кг нарязано на парчета агнешко месо (за предпочитане е да бъде от бута)

Сложете в тенджера да заври 1 чаша зехтин с 1 чаша вода, 1 лъжичка шафран, 1 лъжичка канела и 1 нарязан на дребно лимон. Прибавете ½ кг нарязано на парчета агнешко месо (за предпочитане е да бъде от бута) и го варете на слаб огън, докато омекне. Поднесете с гарнитура от варен ориз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft