Баница Фукла - богата, ефектна и засищаща

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Баница Фукла - богата, ефектна и засищаща
Баница Фукла - богата, ефектна и засищаща
admin
Добавена от: admin
65573
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 опаковка кори за баница (по-тънки) 
олио 
газирана вода 
500 гр. кайма 
2 глави лук 
800 гр. лютеница (едросмляна) 
3 яйца 
1 заквасена сметана

1. Запържете нарязаната глава лук в малко олио и добавете месото. Посолете със сол и черен пипер на вкус и оставете да къкри, докато месото се сготви напълно. Към края на задушаването добавете лютеницата и с това плънката е готова. 
2. Поръсете всяка кора с олио и газирана вода, а на всяка втора поставете от плънката. Щом сложите шестата кора, навийте всички на руло. Нарежете рулото на филийки с около 1 сантиметър дебелина и ги подредете в намазнена тавичка. Отгоре залейте със смес от разбити яйца и сметана и печете на 200 ° около 15 минути.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft