Банички с пъстра плънка

вход през zajenata.bg
Банички с пъстра плънка
admin
Добавена от: admin
16304
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

кори за баница – 1 пакет
200 гр. нарязан на ситно хамбургски салам или 3 броя кренвирши
лук – 2 глави
кисели краставички – 3 бр.
масло – 200 гр.
2-3 щипки чубрица
2 - 3 броя яйца (в зависимост от големината им)
200 гр краве сирене - натрошено
1 кубче зеленчуков бульон
150 грама течен маргарин

Лукът, саламът (кренвиршите), краставичките се нарязват на ситни кубчета и се задушават в течения маргарин.
Яйцата се разбиват, прибавя се натрошено сирене, подправя се с чубрица и се добавя към задушената смес.
Вземат се пет кори, всяка се намазва с разтопеното масло и се поставят една върху друга. Слага се плънка и краищата на корите се прегъват, за да не изтече. Навива се на руло. Така се процедира и с останалите кори.
Всяко руло се намазва с масло и се пече в загрята фурна на 200 градуса около 10-15 минути. При сервиране се нарязва на филийки. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft