Бобена крем супа с чоризо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Бобена крем супа с чоризо
Бобена крем супа с чоризо
admin
Добавена от: admin
8870
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 чаена чаша боб
1 глава лук
1 морков
250 мл прясно мляко
30 гр (1/4 малко пакетче) краве масло
50 гр чоризо (или друг тип траен колбас, може и бекон)

Накиснете предварително боба от предната вечер, след което го сварете, като изхвърлите първите 2 води. Варете до омекване. След като бобът е почти сварен, се добавят почистеният и нарязан на големи парчета морков и почистеният лук. Добавя се сол и се варят до тяхното омекване. Сварените зеленчуци се пасират на гладко пюре (кашица), след което към тях се добавят прясното мляко и кравето масло и отново се разбива. Сместа се връща за 3-4 минути на котлона, за да заври отново. Ако супата ви се стори твърде гъста, можете да я разредите с малко вода, или пък още малко прясно мляко до получаване на желаната гъстота.
Супата се поднася с няколко резена чоризо (предварително запечено на сух тиган или на скара) или хрупкав бекон (също препечен). 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft