Богат гювеч със свинско и манатарки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Богат гювеч със свинско и манатарки
Богат гювеч със свинско и манатарки
admin
Добавена от: admin
33184
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 гр. свинско месо
400 гр. пилешки пържоли
500 гр. манатарки
4-5 глави лук
4 моркова
250-300 гр. кетчуп или доматено пюре
100 мл вода
1 супена лъжица сол, едра
2 супени лъжици Вегета
1 чаена лъжичка риган
1/2 чаена лъжичка черен пипер, смлян

Нарежете лука на ситно и го запържете с настърганите моркови. Добавете двата вида месо, нарязано на малки кубчета (големи 1-2 см). Запържете за кратко и прибавете гъбите, нарязани на кубчета (големи 1-2 см). След като омекнат съставките се добавят кетчупът (доматеното пюре) и подправките. Сместа се задушава още малко и се добавя вода. След това се прехвърля в глинен съд или малки гювечета, поръсва се с риган и се слага във фурната да се запече добре.
 

 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft