Лесни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
713713

Бърз гювеч в тенджера

500 г свинско месо
300 г картофи
1 ч.ч. ориз
400 г замразен гювеч
2 с.л. червен пипер
1 бр. зеленчуков бульон
копър
сол
олио

Начин на приготвяне
Месото се нарязва на средно големи кубчета. Картофите се нарязват на дребни кубчета. В тенджера се сипва малко олио и се запържва месото, добавя се замразения гювеч, картофите и ориза. Заливат се с вода и се оставят да поври докато не омекнат зеленчуците. След това се добавят бульончетата, копъра и сол. Прави се застройка от червения пипер и малко олио.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft