Вкусни рецепти за миш-маш

вход през zajenata.bg
392629

Бърз миш-маш

300гр. печени чушки
1 голяма глава лук( или 2 по-малки )
800гр. домати (аз ползвам консерви)
4-5 яйца
200гр.сирене
2-3 с.л. брашно
даф. лист
2-3 зърна бахар
сол, черен пипер
1/3 връзка магданоз

Задушава се лукът с малко водичка заедно с малко мазнина.Прибавят се нарязаните чушки заедно с доматите.Оставяме на слаб огън за да се изпари малко водата им. Ако се получи по-воднисто, добавят се 2-3 с.л. брашно размити с малко хладка вода. Тогава слагаме даф.лист и бахара-за да може да се поеме от ароматът им.
Натрошаваме сиренето и разбиваме яйцата. Първо с динамично разбъркване прибавяме яйцата, бъркаме докато белтъка не побелее-слагаме и сиренето.
Овкусяваме на вкус със сол и пипер.
Накрая, прибавяме нарязания магданоз. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft