Бързи и лесни мекички

вход през zajenata.bg
20968
Бързи и лесни мекички

1 кг. брашно,

1 кубче мая,

1-3 чаени лъжички сол (на вкус),

топла вода за замесване,

олио за пържене.


Приготвяне:

Маята се поставя в малко вода, за да се разтопи. Замесва се тестото с лъжица, тъй като трябва да бъде много меко. Оставя се да престои около 10-15 минути, но не повече. Олиото се загрява и започвате да правите парчета от тестото, хубаво разтегнати и задължително да имат дупка и след това поставяте да се пържат. Може би ще ви изглеждат доста твърди в началото, просто оставете ги малко в купа покрита с чиния отгоре и ще станат много меки. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft