23 Февруари 2015
64342
1 тиквичка
40 грама извара (или повече, в зависимост от големината на тиквичката)
на 40 грама извара по 1 супена лъжица заквасена сметана
няколко скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
олио
Нарежете тиквичката на тънки ивици по дължина, изпечете ги от двете страни в сух тиган без мазнина. Подредете ги в чиния, полейте с олио и подсолете.
Смесете изварата със сметаната и намачкания чесън, сложете сол на вкус, може да добавите и нарязан магданоз, ако желаете.
Разпределете ароматната плънка върху тиквичките и навийте рула, които закрепете с помощта на клечки за зъби, ако има нужда да се запази формата.
Поднесете предястието студено.
Добър апетит!
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари