Лесни рецепти за пирожки

вход през zajenata.bg
730607

Бързи пирожки

800 г брашно
1 пакетче суха мая
7-8 глави лук
1 ч.ч. олио за пържене

От брашното и сухата мая, заедно с 2 ч.ч. топла вода се замесва меко тесто. Оставя се да втаса. Правят се тънки листове, върху всеки лист се изсипва по малко от нарязания на ситно и задушен лук, посолява се, завива се на руло като се прищипва края на пирожките, за да не излиза плънката. В сгорещено олио се изпържват пирожките до зачервяване, поднасят се топли.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft