Вита баница на сач - вкусът й не може да се сравни с нищо, което досега сте опитвали!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Вита баница на сач - вкусът й не може да се сравни с нищо, което досега сте опитвали!
Вита баница на сач - вкусът й не може да се сравни с нищо, което досега сте опитвали!
admin
Добавена от: admin
10688
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. брашно
1/2 чаена лъжичка захар
1 чаена лъжичка сол
1/2 чаша олио или разтопено масло
при необходимост хладка вода
Плънка:
400 гр. сирене/извара
2 яйца

От съставките за тестото омесете средно меко тесто. 
Разделете тестото на 5 топки, а след това всяка топка разточете на малка кора. 
Намажете корите с масло и ги оставете да престоят 20 минути. 
Върху покривка поставете една кора и я разтегнете с ръце, поръсете с олио и нанесете от плънката. 
С помощта на покривката навийте кората на руло, а след това завийте на охлювче. 
Повторете процедурата с всички кори. 
Намажете баницата с масло и я поставете в загретия сач да се пече.

На средата на печенето внимателно обърнете баницата и от другата страна.

Сервирайте я с кисело мляко или кисело мляко.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft