10 Март 2014
5543
Необходими съставки:
1 кг. спанак
200 гр. сирене фета
1 китка магданоз
2 стръка зелен лук
2 яйца
150 мл. олио
12 кори
Сол и черен пипер
Подготовка:
Измийте хубаво спанака и го нарежете на ситно. Разбъркайте спанака с надробеното сирене фета,разбитите яйца, подправките, и ситно нарязания лук.
Тавата за печене се намазва с олио за хранене, след това поставете една кора и я напръсквате с малко масло.Сложете още една кора, част от плънката и след това отново кора с масло и пък плънка.Нареждате докато не свършите сместа. Отгоре намажете с масло.
Пече се в предварително загрята фурна при температура 180 градуса около 40тина минути, докато бюрекът не получи златист цвят.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари