Гъбен пастет с бадеми и чесън

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Гъбен пастет с бадеми и чесън
Гъбен пастет с бадеми и чесън
admin
Добавена от: admin
11553
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 с.л. масло
1 лук, нарязан на ситно
3 скилидки чесън, накълцани
350 гр гъби, нарязани
1/4 ч.л. мащерка
1 ч.ч. бадеми, предварително запечени
2 с.л. зехтин
1/4 ч.ч. балсамов оцет
1 ч.л. сол
1/2 ч.л. черен пипер

Сотирайте в маслото лука, чесъна, гъбите и мащерката докато течността напълно се абсорбира. Бадемите, зехтина и балсамовия оцет сложете в кухненския робот и смелете, докато получите гладка смес. Прибавете и останалите съставки и отново обработете до гладка смес.
Оставете в хладилника, в съд с капак за няколко часа, преди да сервирате.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft