Гъбено суфле с пилешко и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Гъбено суфле с пилешко и кашкавал
Гъбено суфле с пилешко и кашкавал
admin
Добавена от: admin
28559
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Пилето се почиства, измива се и сварява в подсолена вода. Оставя се да изстине, обезкостява се и се нарязва на ивички.
В половината от маслото се запържва брашното и се разрежда с 2 ч.ч. бульон от варенето на пилето. Към получения сос се прибавят нарязаното месо, настърганият кашкавал, задушените в 1/4 масло гъби, жълтъци, сол и черен пипер.
Накрая с леко разбъркване се прибавят разбитите на сняг белтъци. Сместа се изсипва в намазана с масло и поръсена с брашно форма за суфле. Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft