Гъби в гювече с кашкавал и сметана

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Гъби в гювече с кашкавал и сметана
Гъби в гювече с кашкавал и сметана
admin
Добавена от: admin
76013
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200г. гъби (печурки, манатарки)
100 мл. сметана за готвене
3-4 парчета топено сирене (и/или пушено)
20-30г. настърган кашкавал

Измиват се много добре гъбите и се оставят да поизсъхнат върху хартия или кърпа. В пръстено гювече се излива 1/2 от сметаната, отгоре се подреждат 1/2 от гъбите, нарязани на едро, посоляват се леко. Отгоре се слага сиренето (може да се добави и краве), останалите гъби и отново сол на вкус. Залива се с останалата сметана и се завършва с кашкавала. Пече се около 15 мин. на 200 градуса в предварително загрята фурна. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft