Гъби в масло и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Гъби в масло и кашкавал
Гъби в масло и кашкавал
admin
Добавена от: admin
92189
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

гъби - 500 г пресни (или 250 стерилизира­ни)
масло - 125 г краве
кашкавал - 150 г
копър - 1/2 връзка
черен пипер
сол - на вкус

Измийте гъбите и ги нарежете при нужда. Загрейте маслото в дълбок тиган, посолете гъбите и ги сложете да се задушават. По желание добавете няколко скилидки чесън. По време на задушаването на няколко пъти добавете 1 ч.ч. топла вода. Готовите гъби се махат от котлона и се разбъркват с накълцан копър и черен пипер. Още топли се разпределят в чинии и се поръсват обилно с настърган кашкавал.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft