Гъши дроб с ананас фламбе

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Гъши дроб с ананас фламбе
Гъши дроб с ананас фламбе
admin
Добавена от: admin
8677
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. гъши дроб
50 гр. масло
50 мл. коняк
5-6 шайби ананас

Дробът се нарязва на филийки. В маслото се запържват за няколко минути шайбите ананас, след което се изваждат и се поставят в чиния за сервиране.
В същата мазнина, където плодът е пуснал част от соковете си, се слага и гъшият дроб. Пържи се от двете страни до зачервяване.
Накрая се фламбира с коняк и се изсипва върху ананаса.
По желание предястието може да се поднесе върху филийки пресен хляб и да се поръси със свеж магданоз или пресен лук. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft