Гювеч с овнешко

вход през zajenata.bg
Гювеч с овнешко
admin
Добавена от: admin
7922
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

овнешко по-тлъсто месо (от поясната или предната част) 750 г
ориз 200 г. (1 чаена чаша)
2 моркова
червен пипер
масло 100 г.
черен пипер
сол на вкус

Месото се нарязва на парчета, посолява се и се поръсва със ситно счукан черен пипер, залива се с малко топла вода и се пече във фурната, докато започне да се къса. Прибавят се оризът, настърганите моркови, червеният пипер и маслото. Ястието се залива с 3 чаени чаши топла вода, разбърква се и се допича.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft