Гювече с наденица и яйце

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Гювече с наденица и яйце
Гювече с наденица и яйце
admin
Добавена от: admin
73023
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

наденица - 4 парчета сурова
чушки - 4 броя червена капия, печена
домати - 4 броя, накълцани
доматено пюре - 4 с.л. пълни
моркови - 2 броя
сол
черен пипер
червен пипер - 2 ч.л.
чубрица - 2 ч.л.
яйца - 4 броя
магданоз - за гарниране

Нарежете наденицата на парчета и ги разпределете в гювечетата. Във всяко сложете равни части нарязани чушки, по един нарязан домат, по половин нарязан морков и поръсете с подправките на вкус.
Във всяко гювече сложете по лъчижка масло, лъжица доматено пюре, долейте по 50 мл топла вода, похлупете и сложете гювечетата да се пекат на 190 градуса за 50 минути. След това махнете капаците, чукнете по 1 или 2 яйца в гювече и доопечете. Поднесете със стръкче магданоз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft