Лесни рецепти за гювечета

вход през zajenata.bg
367648

Гювечета с колбаси

ПРОДУКТИ

5 бр. варена наденица
 2 бр. кренвирши
4-5 бр. сварени картофи
 2-3 глави лук
400 г домати
6 бр. печени чушки 6 с.л. нарязани мариновани гъби
мазнина
бял пипер
КАК СЕ ПРИГОТВЯТ:

В намаслени гювечета се разпределят нарязаните наденица и лук, а върху тях - нарязаните чушки, по 1 лъжица гъби, нарязаните на кубчета картофи, доматите и кръгчета кренвирши. Отгоре се настъргва кашкавал, поръсва се с бял пипер, чубрица и малко мазнина. Захлупват се и се поставят в студена фурна. Пекат се на 200 С до готовност.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft