Лесни рецепти за гювечета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювечета със свинско месо и зеленчуци
367063

Гювечета със свинско месо и зеленчуци


ПРОДУКТИ:

1 кг свинско месо
1 кг картофи
 1 консерва или буркан паприкаш
2-3 бр. моркови
 1 шепа нарязани сушени манатарки
черен пипер
червен пипер
 магданоз
 сол
8 бр. яйца

ПРИГОТВЯНЕ:
Месото се нарязва на парчета и се вари в подсолена вода докато почти стане готово за ядене, картофите се обелват и нарязват на кубчета, морковите се нарязват на кръгчета. В голям съд се объркват отцеденото от водата месо, картофите, морковите, паприкаша и сушената манатарка (предварително накисната за около 1 час в хладка вода), слагат се подправките и солта в количества по собствен вкус. След това се пълнят гювечетата, заливат се до половината с бульона от варенето на месото и се пече докато картофите омекнат. Накрая им се чуква по едно яйце отгоре и се допичат докато и то се стегне. Вместо няколко малки гювечета може да се използва едно голямо.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft