Рецепти за хляб в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Доматен хляб в хлебопекарна
468965

Доматен хляб в хлебопекарна

* 230 мл вода
* 2 с.л. доматено пюре (разбъркано във водата)
* 500 г брашно
* 1 с.л. захар
* 1 ч.л. сол
* 1 и 1/2 ч.л. суха мая
* 2 с.л. зехтин
* 2 ч.л. чубрица, мащерка, риган, босилек
* 1 глава червен лук
* 2 скилидки чесън

Червеният лук, нарязан на полукръгчета се запържва в зехтина. Пасираният чесън се слага при вече запърженият лук, разбърква се и се сваля от огъня. Останалите продукти се слагат в машината. Пуска се на основна програма за хляб. След звуковият сигнал се добавят лука, нарязани маслини и подправките.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft