Домашно руло с конфитюр

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Домашно руло с конфитюр
Домашно руло с конфитюр
admin
Добавена от: admin
181635
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Загрейте фурната на 210 градуса. Разделете 3 от яйцата на белтъци и жълтъци. Прибавете към трите жълтъка останали­те 3 яйца, 2/3 от за­харта и ваниловата захар. Започнете да разбивате  с миксер и бийте, докато се получи пухкав крем. Отделно се разбиват трите белтъка с останалата за­хар и внимателно се приба­вят към жълтъчната смес (бърка се в една посока, за да не спадне сместа). Прибавете пресятото брашно и разбъркайте отново внимател­но. Покрийте дъното и стените на правоъгълна та­вичка с хартия за печене и отгоре разстелете тестото на равен пласт с дебелина 1 см. Печете във фурната около 15 минути, докато пандишпанът леко порозовее. Извадете от фурната и поръ­сете с една лъжичка захар. Покрийте го с кърпа. Оставете да отпочине 4-5 минути, след което изва­дете блата от тавичката с фолиото и го обърнете върху кърпата. Отделете хартията, покрийте го с тънък пласт конфитюр и с помощта на кърпата го навийте на стегнато ру­ло. Поръсете обилно с пудра захар. По желание може да добавите към плънката натрошени орехови или други ядки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft