Домашно свинско с праз и сушени чушки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Домашно свинско с праз и сушени чушки
Домашно свинско с праз и сушени чушки
admin
Добавена от: admin
26253
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг свинско месо
3 стръка нарязан праз
7-8 сухи чушки
1 супена лъжица свинска мас
30 мл олио
черен пипер

В касерола се поставят свинската мас и олиото да се загреят. 
Добавя се свинското месо (за предпочитане домашно), нарязано на кубчета, за да се запържи около 30 минути, т.е. да се зачерви. 
Месото се прехвърля в чиния и се оставя на топло. 
В същата мазнина се запържват сушените чушки за 4-5 минути. 
И те се изваждат настрана. 
В останалата мазнина се пържи празът около 6-7 минути. 
След това в касеролата се връщат месото и чушките, и се пържи още 7-8 минути, за да се слеят вкусовете. 
Ястието се подправя на вкус. 
Поднася се с топло хлебче и чаша червено вино.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft