Дъщеря ми ме надмина! Такива шишчета беше направила, а маринатата ... да си оближеш пръстите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Дъщеря ми ме надмина! Такива шишчета беше направила, а маринатата ... да си оближеш пръстите!
Дъщеря ми ме надмина! Такива шишчета беше направила, а маринатата ... да си оближеш пръстите!
7024
Дъщеря ми ме надмина! Такива шишчета беше направила, а маринатата ... да си оближеш пръстите!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

500 грама нарязана на хапки свинско месо
2 почистени и нарязани червени чушки
1 зелена тиквичка
3 ананасови шайби, нарязани на парченца
1 глава червен лук, нарязана на парченца
сол, черен пипер, кимион
50 милилитра тъмна бира
сок от половин лимон
1 супена лъжица зехтин
1 чаена лъжичка пушен червен пипер
1 чаена лъжичка оризов оцет
дървени шишчета

Начин на приготвяне:

Направете маринатата, като за целта смесите сол, черен пипер, кимион, бира, сок от лимон, зехтин, червен пипер и оризов оцет. Разбъркайте сместа и сложете месото да престои в нея за час.
След това го извадете и негово място прибавете нарязаните зеленчуци, без ананаса.

Нека престоят поне 30 минути в маринатата.
Вземете шишче и нанижете парченце месо, след това зеленчук, отново месо и редувайте зеленчуците. Между тях сложете и парченца ананас
. Направете всички по същия начин и ги намажете с останалата марината. Загрейте скарата и изпечете шишчетата до готовност. Поднесете веднага с гарнитура по избор.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft