Дюнерът не е дюнер без него, а за пицата да не говорим, но приготвен вкъщи е 100 пъти по- вкусен и върви с всичко

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Дюнерът не е дюнер без него, а за пицата да не говорим, но приготвен вкъщи е 100 пъти по- вкусен и върви с всичко
Дюнерът не е дюнер без него, а за пицата да не говорим, но приготвен вкъщи е 100 пъти по- вкусен...
58084
Дюнерът не е дюнер без него, а за пицата да не говорим, но приготвен вкъщи е 100 пъти по- вкусен и върви с всичко
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Той е пръв приятел на пицата и на домашно приготвените дюнери . Чесновият сос е чудесно допълнение към пържените картофки, той е пръв приятел на пицата и на домашно приготвените дюнери.

Чесновият сос може да се съчетае чудесно със зелена салата или пържени кюфтета, пише gotvach.bg.

Добрата новина за начинаещите готвачи е, че той се приготвя извънредно лесно и за него не се изискват никакви кулинарни умения. За приготвянето на базов чеснов сос ви трябват само кисело мляко (1 кофичка), майонеза (1 опаковка), чесън (2-3 скилидки), сол и няколко капки лимонов сок.Рецептата няма грешка: Зарибих всички колежки! Сега всяка сутрин хапваме към кафенцето чудните кифлички!

Киселото мляко се обърква внимателно с майонезата. Добавят се пресованите скилидки чесън, сол на вкус и лимонов сок. Продуктите се объркват и се оставят за около час, за да се усвоят вкусовете и ароматите на съставките.

По желание към соса може да добавите настъргано сирене, ситно нарязан пресен копър, щипка две черен пипер или дори синьо сирене.

Чесновият сос би могъл да съхранява няколко дни в хладилник, но трябва да имате предвид, че вкусът и ароматът му се засилват с времето, прекарано в хладилника.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft