Ей такава вкусотия не бях яла, тази моята приятелка ми скри шапката с тази рецепта

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ей такава вкусотия не бях яла, тази моята приятелка ми скри шапката с тази рецепта
Ей такава вкусотия не бях яла, тази моята приятелка ми скри шапката с тази рецепта
156336
Ей такава вкусотия не бях яла, тази моята приятелка ми скри шапката с тази рецепта
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта е предимно подходяща за студените зимни дни.

Само си представете как сядате пред камината с любими хора, пиете червено вино и опитвате от тези божествени свински котлети.

 

Приготвянето на вкусотията не отнема много време.

 

4 дебели свински котлета

сол и черен пипер

4 скил.чесън

100 г крема сирене

1 връзчица магданоз

брашънце за овалване

30 мл зехтин

200мл бяло вино

40 г масло

 

1. Разрежете котлетите през средата в посока към костта така, че да заприличат на пеперуда.

Овкусете ги със сол и черен пипер отвътре и отвън.

 

2.

Скълцайте 2 скилидки чесън на паста с малко сол и ги смесете с крема сиренето и накълцания магданоз.

Намажете пържолите с тази смес от вътрешната страна и ги затворете.

Ако е нужно, ги защипете с клечки или шишчета.

 

3. Оваляйте котлетите в брашно и ги изпържете в сгорещения зехтин от двете страни до златисто.

 

4. Запържете и останалите 2 скилидки чесън, предварително леко смачкани.

Сипете виното и го оставете да се редуцира на слаб огън.

 

5.Извадете запържените котлетите от тигана и прецедете соса в него.

Добавете студеното масло и разбъркайте. Полейте готовите котлети с получения чеснов сос.

Задължително сервирайте свинските котлети с каничка червено винце.

 

Вкусът ще е неповторим!

Сн:Бон апети

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft