Желиран прасковен мус

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Желиран прасковен мус
Желиран прасковен мус
admin
Добавена от: admin
6523
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Залейте измитите и почистените от костилките праскови с 1 1/2 ч.ч. вода и ги сложете да се варят, докато омекнат. След това ги претрийте и добавете 250 г захар, коняка и разтопения желатин. Разбийте получената смес и я оставете да се охлади. След като изстине, добавете лъжица по лъжица разбитите на сняг с останалата захар белтъци. Изсипете десерта в чаши или една по-голяма форма и го приберете на студено, за да се желира. Поднесете с розички от разбита сметана.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft