Задушено брюкселско зеле с бекон

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Задушено брюкселско зеле с бекон
Задушено брюкселско зеле с бекон
admin
Добавена от: admin
8717
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

брюкселско зеле - 700 г 
бекон - 250-300 г
домати - 1/2 ч.ч. гъста доматена паста
соев сос - 2 с.л. 
сол
зехтин - може и олио за пържене
розмарин - 1 щипка 

Нарежете бекона на дребни парченца и го сложете да се запържи до загар в сгорещена мазнина. След това добавете брюкселското зеле, объркайте. Долейте малко гореща вода и оставете да се задуши. 

Когато водата се изпари, добавете сол, розмарина, черен пипер и доматената паста и соевия сос. 

Оставете да ври на слаб огън за 10 минути, като разбърквате периодично. При нужда долейте още малко зехтин.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft