Какво да сготвя набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Задушено пиле със зеленчуков сос
535078

Задушено пиле със зеленчуков сос

* 1 пиле
* 2 моркова
* 1 тиквичка
* 100 г глава от целина
* 400 г домати
* 1 глава лук
* 1/2 връзка магданоз
* 1/2 връзка копър
* 5 скилидки чесън
* 2 с.л. олио
* сол
* черен пипер

Пилето се нарязва, залива с подсолена студена вода и се сварява, след което се изважда от бульона и оставя на страни. Зеленчуците, без доматите, се пускат в пасатора и след като се надробят, се задушават в горещо олио под капак. Щом омекнат, се прибавят доматите (400 г), предварително попарени, обелени и пасирани, и сосът ври, докато и те станат готови. Овкусява се със сол, черен пипер, счукан чесън (5 скилидки). Налива се малко бульон и се добавят порциите пиле. Ястието ври 5 минути и се доовкусява със ситно нарязаните копър (1/2 връзка) и магданоз (1/2 връзка).

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft