Запечени пилешки крилца само за 15 минути. Няма толкова лесна и вкусна рецепта за приготвяне
4 Май 2015
22457
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Пилешки крилца в със сос от сирене - обикновен обяд, за който няма да изразходите много време.
1 кг пилешки крилца
около 50 гр настърган кашкавал
100 гр сметана
1 яйце
смляни сухи подправка
сол, черен пипер
масло
- Крилцата се поръсва със смлените суха подправки. Сложете ги да се пържат на загрятото олио, докато не поруменеят от двете страни. След това добавете малко вода и сварете докато не омекнат хубаво.
- Омекналите крилца поставете в тава заедно със соса, в който са се варили.
- В една купа смесете сметаната с рендосаният кашкавал, яйцето и подправете на вкус. Този сос изсипете вътху крилцата в тавата.
- Сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15 минути.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари