Зеленчуков киш с колбас

вход през zajenata.bg
Зеленчуков киш с колбас
admin
Добавена от: admin
9172
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За тестото:
100 гр. масло
100 гр. свежо сирене (на зрънца)
180 гр. масло
За плънката:
различни зеленчуци (броколи, моркови, домати, праз лук)
150 гр. колбас (салам)
За заливката:
100 гр. зърнесто свежо сирене
100 мл. готварска сметана
100 гр. заквасена сметана
3 яйца
сол, черен пипер, подправки на вкус

настърган кашкавал 

От продуктите за тестото омесете средно твърдо тесто и го оставете на студено за 1 час.
Измийте зеленчуците, почистете ги и нарежете на дребно (морковите обелете и настържете).
Колбаса нарежете на малки кубчета и го запечете в сух тиган. Извадете кубчетата, като оставите отделената мазнина в тигана. Запържете вътре зеленчуците.
Охладеното тесто разпределете по дъното и стените на форма за пай/киш и я напълнете с колбаса и зеленчуците.
Разбъркайте добре продуктите за заливката и изсипете сместа върху зеленчуците. Отгоре наръсете настъргания кашкавал и печете на 175°C за около 45 минути. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft