Испанска чорба с месо

вход през zajenata.bg
Испанска чорба с месо
admin
Добавена от: admin
13279
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200 г. говеждо месо
по 100 г. свинско и овнешко месо
100 г. шарена сланина
1 ловджийска наденица
4 супени лъжици грах
няколко цветчета карфиол
2 моркова
1 резен керевиз
1 глава кромид лук
2-3 домата
1 скилидка чесън
дафинов лист
2 зърна бахар
6 зърна черен пипер
2 супени лъжици настърган кашкавал
магданоз, сол  

Нарязаните на дребно месо и сланина се заливат със студена вода и се кипват. Прибавят се грахът и подправките. Като поомекне месото, се слагат ситно нарязаните моркови, керевиз, лук, домати и карфиол. След омекването па зеленчука се прибавят нарязаната на колелца наденица и чесънът. Чорбата се посолява и подкиселява на вкус и се вари още десетина минути.
Поднася се наръсена с нарязан магданоз и настърган кашкавал. Преди поднасянето месото се отделя от костите.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft